Hvis du skal fjerne en hund fra din plan, skal du gå til siden "Mine hunde" på din konto. Her finder du en knap, hvor der står "Fjern profil".
Hunden vil derefter ikke længere fremgå af din konto, men vi gemmer dens oplysninger, hvis du skulle få lyst til at tilføje den igen på et senere tidspunkt.
Du får derefter mulighed for at tilpasse din madplan for de resterende hund(e) eller stoppe dit abonnement.
Du kan også tilføje en ny hund ved at klikke på +-symbolet i øverste højre hjørne af skærmen.
