I henhold til reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR) har kunder ret til at blive glemt ("ret til sletning"). Dette indebærer permanent fjernelse af personoplysninger såsom kontaktoplysninger, ordrehistorik og betalingsoplysninger fra vores systemer for at sikre overholdelse af gældende lovgivning.
Processen for datasletning
Når du anmoder om sletning af din konto, fjernes alle personoplysninger tilknyttet din konto permanent fra Butternut Box' systemer. Dette omfatter dine kontaktoplysninger, gemte præferencer, ordrehistorik og betalingsoplysninger. Sletningsprocessen omfatter også betalingsudbyderen, hvilket sikrer, at dine betalingskortoplysninger bliver slettet.
Betydning for leveringer og meddelelser
Gentagende leveringer: Alle faste leveringer stoppes ved anmodning om kontosletning. Der vil ikke blive planlagt fremtidige forsendelser.
Meddelelser: Alle markedsførings- og servicemeddelelser deaktiveres, så du ikke længere modtager e-mails eller beskeder fra Butternut Box.
Vores Customer Love-team kan fjerne dine personhenførbare oplysninger (PII) fra vores system. Du skal blot kontakte os og bede om at få slettet dine oplysninger, hvorefter teamet vil udføre dette.
Når du anmoder om dette, slettes dine data fra vores system. Visse oplysninger, såsom fakturaer for gennemførte ordrer, skal dog opbevares i mindst 5 år for at overholde gældende lov- og skattekrav.
💡 Når en konto først er slettet, kan du ikke bruge den samme e-mailadresse til at oprette en ny konto. Hver konto skal have sin egen unikke e-mailadresse.
